Vind jouw vereniging in Brugge

Vind de beste vereniging in Brugge op basis van jouw criteria. Gebruik onze filters om bijvoorbeeld te zoeken op plaats, website en foto. Je vindt in onze algemene voorwaarden meer informatie over de manier waarop onze zoekresultaten tot stand komen.

Voeg een vereniging toe
Het is gratis

Pannestraat 1 Gent

Nakhla

Socio-culturele vereniging, workshops en vorming, erfgoed e.a. projecten, verkenningsreizen naar Marokko, concerten, tentoonstellingen, docu, e.d.

Bekijk vereniging

Steenweg op Aalst, 207 Steenweg op Aalst, 207 Hofstade (O.-Vl.)

Italiënweg 16 Aalst

Korfbalclub AGO Aalst

Korfbal is de enige gemengde teambalsport in de wereld. Meisjes en jongens, dames en heren spelen sportief, competitief en/of recreatief. In zomer, herst en len

Arthur Goemaerelei 66 Antwerpen